Yeah Baby! look plis look at my |
Link :: 16.03.2005 :: 17:29
Pierwsza nota
No więc, o nas jak chcecie coś wiedzieć to kierować się w stronę MENU
Ja-Agata mam już jednego bloga www.tercjuszek.talk.pl--->wlazić i komentować. Ogólnie to jesteśmy kuzynkami
Dzisiaj
O 9 musieliśmy być już u babci bo u dziadka(zmarł 7.3)był ksiądz. Później zawieźliśmy go do kaplicy, gdzie już nie był otwierany bo nie chciał za życia. No i później Karolina przyszła do mnie i jest ze mną i o 13 pojechaliśmy na różaniec, potem msza i pogrzeb na którym obie ryczałyśmy
No a późnije stypa...i jesteśmy u mnie i piszemy pierwszą note
A jutro już do szkoły
spadamy troche bloga ulepszyć
pozdro for you
Komentuj(78)
Link :: 17.03.2005 :: 18:57
Czwartuś
Dziś spox dzionek, ale zaczął się tagicznie. Po pierwsze(to było supcio)wczoraj poznałam moją kuzynkę Martynę: ma 15 lat(2 gim)trenuje 5bój, wstaje o 5.20(codziennie
) bo o 6.30 ma trening pływacki, a po lekcjach jeszcze biegi i strzelnictwo
A śrdenia 5.0
Naprawde jest fajna. No i poszłam do budy na 8.50 i okazało się że idziemy o godzinę później i wróciłam do domu i poszłam do babci a późniejmama mnie do budy zawiozła
No a lekcje jakoś ujdą prócz majmy
normalnie dostałam 2 piątkę w tym sem
jezde z siebie dumna. A koń skakał wyjebiście
Na początku szereg gimnastyczny później strasznie trudną linię a stacjonata stała w niej 100 a oxer 110
Jestem strasznie zadowolona
i było spokojnie
No a teraz pada mi deszczyk:flovers: na który tak długo czekałam....
pozdro od Tercju$a
Komentuj(0)
Link :: 17.03.2005 :: 19:58
jest good
dzisiaj dzien minął nieżle,byłam na konkursie z niemca.Byl trudny,ale jakoś tam mi poszło.Potem lekcje
.Najgorsze były dwie matmy.Ale co było ,mineło i nie wróci.W szkole nuuuuuuuuudy- 6a widziałam tylko na 1 przerwie.U mnie w domu jest gość z Niemiec - kolega ś.p.dziadka (niestety trzeba napisac ś.p. ).No więc musze gadac po niemiecku.Ale jakos idzie.Postaram sie napisac jutro .pozdro dla Agatki ! pa pa
Komentuj(109)
Link :: 18.03.2005 :: 18:48
Wreszcie...
...weekend
Dzisiaj dzień nie był za dobry...od rana pisałam kartke z majmy i wszystko mam źle
ale poprawie
później z polaka i jeszcze test z matmy, który nie źle mi poszedł
A jak wyszłam ze szkoły to J++++++ka kazała mi ją odprowadzić do VIKI chociaż mi zupełnie w drugą stronę, ale poszłam do babci
No a później był trening ujeżdżeniowo podobny
Robiliśmy kadryle i takie tam....Tercju$ świetnie mi chodził i się cieszę, że tak jest.
Sorry, że noty są teraz takie krótkie ale mam niezły rozpiździaj z nauką i w ogóle. Mam teraz do testu przejbane
No i noty teraz nie będą pojawiały się codziennie a bardzo żadko później to nadrobie
teraz gif:
Komentuj(72)
Link :: 19.03.2005 :: 15:53
Only
Dzisiaj wstałam o 8.35 i posłam na MJM. No i później o 9 na qń
Kroszke poczadziliśmy i go for a walk with horses i Tercju$ do qnca wysechł Później small zabiegi kosmetyczne and go out---->padocek No i pojechaliśmy do domu
. Dopiero przed chwilą pojechała Wera od nas i jak mogę to odrazu pisze
A pan Piotr wyjechał na cały tydzień i będziemy jeździć z p. Basią Chyba będzie fajowo
A później święta Ale będą głupie ez dziadka
No nie?
Spadam bo nudaaa....
Komentuj(6)
Link :: 19.03.2005 :: 19:32
Weekend ...
Dzisiaj sobota
.Dzień wolny od budy !!!!ja wstałam o 8 : 30 .potem cały dzień byłam w domu
.Oglądałam tv itp.Póżniej razem z moim tatom pojechałam na cmentarz,do dziadka.Mieliśmy póżniej jechać do babci ale ona jechała na msze do kościoła.Więc przyjechaliśmy do domu
.Teraz nuuudy !
.W poniedzialek Dzień Wagarowicza !!!!!!!!!!
.My całą klasą prawdopodobnie idziemy na wagary !tylko że nie wiem czy ten pomysł wypali
.No ale zobaczymy.Pozdrawiam :Jagodę,Agatę G.,moją kuzynke-Kaśkę i moją kuzyneczkę-współzałożycielkę tego bloga-Agatkę !postaram się napisać jutro ! karolina
Komentuj(250)
Link :: 22.03.2005 :: 19:30
Hej !
Sorry,że nie pisałam ale nie miałam za bardzo czasu
.Dzisiaj jednak znalazlam chwilkę na napisanie notki
.No więc dzien minął dosyc dobrze
.Do budy szłam na 9:50.Na 1 lekcji miałam sprawdzianik z przyry
.No ale poszedł mi chyba dość dobrze
,nie byl trudny.potem jeszcze 3 lekcje i do domku !!
.po połódniu poszłam do babci,nie długo po moim przyjściu ,przyszedł Jacek-mój kuzyn.Potem jechałam jeszcze na szczepienie
,ale na szczęście nie bolało.Teraz siedze w domu i pisze.Pozdrawiam wszystkich !
Karolina
PS Informacja dla Agaty - zadzwonie do ciebie co z tym spaniem u babci oki ?
Komentuj(0)
Link :: 23.03.2005 :: 08:41
hej!
teraz jestem na infie i razem z koleżanką piszemy note.Dzisiaj na lekcji nic nie robimy
,tylko jakieś naklejki.To moja 1 lekcja wiec nie ma o czym pisać
.Po infie mam jeszcze 6 lekcji
.Chyba umre z tego powodu. !!!!!!!!.Po szkole pojde chuyba do babci i do domu
.postaram sie napisac wiczorem. karolina
Komentuj(21)
Link :: 26.03.2005 :: 12:03
Z okazji Świąt Wielkanocnych wszystkim odwiedzającym mój blog życzę : mnóstwa radości,jaj obfitości,koszyka marzeń i wielu wrażeń,a w dyngusa duzo lania i radosci z imprezowania. karolina
Komentuj(36)
Link :: 26.03.2005 :: 16:19
Sorry
Jak wiecie zupełnie nie mam czasu na neta, ale jak mam twile to właże i pisze wam życzona na juterko
Kolorowych jak tęcza - wszystkimi barwami pisanek,
mokrych - ale tylko kropelkę i z winy Dyngusa,
smakowitych - jak na lukrowane baby i mazurki przystało,
a przede wszystkim
rodzinnych i pełnych radości
Świąt Wielkanocnych
życzy Agata+Tercja
Komentuj(13)
Lay by
vanilla.one.pl for
mizgierowny