Yeah Baby! look plis look at my |
Link :: 09.09.2005 :: 09:57
jol....
no i mam infe..... mamy 15 min czasu wolnego..ale ogolem to lekcja byla nudna....gosciu cos gadal a ja nic nie rozumialam....a w szkole oki ciagle tylko lekcje lekcje i lekcje....a po infie mam chemie....mama nadzieje ze bedze fajnie!!!a narazie musze konczyc......to narka !!!!papa
Komentuj(3)
Link :: 16.09.2005 :: 20:07
hej!!
Pisze bo mam troche wolnego czasu(wkoncu piątek)--wreszcie!!
bo juz nie wyrabiam z ta budom!!no a dzisaj dostalam celujacy z niemca bdb z anglika
..no i jestem dumna z siebie!!!a tak ogulem to jest tak glupio...ciągle tylko pada.....i pada....i pada...
nienawidze takiej pogody!!!!a dzisiaj bylam u Agatki:* bylo bardzo fajnie...pogadalysmy sobie troszke
!a pozniej kupilam sobie bluzke u ciotki w sklepie!!
i tym zakonczylam moj wspanialy dzien!!!to do usluszenia!!! Karolinka
Komentuj(4)
Link :: 17.09.2005 :: 13:52
aaaaaaaa zapomnialam.....
dla wtajemniczonych...
"love me love me.." and "już ci nie wybacze...."
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Komentuj(4)
Link :: 23.09.2005 :: 09:55
heeej!!!
co tam u was???sorki ze tak dawno nie pisalam no ale cuz...nie mam czasu po tej szkole!!!ale naszczescie w pazdzierniku..juz przerwa jesienna!!!a wy bedziecie lazic do budy
a ja sobiem lece do Portugalii!!a dzisiaj jeszcze 4 lekcje!!
moze przezyje..ale juz nie zanudzam....koncze pozdrooofffkami dla:
Julki,Jagodki,Agatki,JUlki,Domy,Justynki,Anki,Gusi,Sonii,Kasii...i wszystkich o ktorych przez przypadek zapomnialam papa karolinka
Komentuj(5)
Link :: 27.09.2005 :: 20:02
a wiec....
pisze tą notke ...bo mi sie nudzi
(ale suchar)!!dzisiaj w szkole bylo calkiem fajnie(oczywiscie jak na bude)ale dostalam 6 z w-f i 5+ z anglika a wiec jestem dumna!!
w samochodzie spiewalysmy jak zawsze (...wtajemniczeni wiedza co...)a tak to juz nie bede przeciagac bo nie ma o czym papa !!
Komentuj(2)
Link :: 30.09.2005 :: 09:54
no i jestem jak zwykle na infie!!wczoraj w budzie bylam do godziny 7 bo mialam taniec!!ale oplacalo sie ---bylo booosko!!!szose raz i obrot!!!buuuhheee ale bylo fajnie takie polaczenie tanca wspolczesnego i takiego latynowskiego ....a dzisiaj zaraz po infie chyba nastepna kartka z chemii!!!pssssssss zapewne zarobie buta !!a tak to juz nie mam o czym pisac wiec spadam!!!pozdroofffy dla wszystkich!!
Komentuj(1)
Link :: 30.09.2005 :: 09:55
no i jestem jak zwykle na infie!!wczoraj w budzie bylam do godziny 7 bo mialam taniec!!ale oplacalo sie ---bylo booosko!!!szose raz i obrot!!!buuuhheee ale bylo fajnie takie polaczenie tanca wspolczesnego i takiego latynowskiego ....a dzisiaj zaraz po infie chyba nastepna kartka z chemii!!!pssssssss zapewne zarobie buta !!a tak to juz nie mam o czym pisac wiec spadam!!!pozdroofffy dla wszystkich!!
Komentuj(3)
Lay by
vanilla.one.pl for
mizgierowny