Yeah Baby! look plis look at my |
Link :: 02.11.2005 :: 19:58
Z prosby jednej kochanej osóbki pisze oto nową notkę ...:> :>
Dzisiaj nie zdazylo sie nic szczegolnego oprocz moze tego ze jeden gosciu nas opierdalal za to ze jestesmy za gloso i zwroci sie z tym do dyrka pssss....jasne

tak to moze dzieci straszyc !! NO a pozniej w samochodzie plecak Daniela "sobie sam wypadl" i byly niezle jaja nie jagoda???!! No a teraz siedze i sie ucze na angielski..musze opowiadac o poznaniu

"poczatek: Poznan is the most stupid city in Poland "hehe oczywiscie nie w moim prawdziwym wypracowanku !!papa koncze i ide sie uczyc pozdro for all !!
Komentuj(6)
Link :: 09.11.2005 :: 18:48
hej!!!!!
nie bede za duzo pisac ale chce tylko powiedziec ze jeszcze troche i zmienie
mój
debilski
szablon !!!obiecuje!!
papapapapapappa i pozdro !
Komentuj(3)
Link :: 11.11.2005 :: 17:55
No i po zmianach....jak sie podoba?????????bo mi bardzo!!!

to jeszcze nie koniec ....bo musze pododawac kilka rzeczy ...ale dzisiaj mi sie nie chce

W ogóle to fajnie ze dzisiaj wolne...wreszcie choc raz nie musialam wstawac tak wczesnie:]:] a dzisiaj dziwny z lekka ten dzien taki pokrecony( jagodka ty wiesz o co chodzi !!

a z tanca chyba sie odpisuje w nerwia mnie ta baba na maxa !!jest pojebana!!! no to koncze i zapraszam trszke pozniej ..jak juz dokoncze te zmiany

papapa
Komentuj(12)
Link :: 25.11.2005 :: 09:53
heeeej!! jestem na infie jak zwykle (no bo tylko wtedy mam czas

)i skonczylam wlasnie zadanko( mielismy szukac informacji o jakims robaku internetowym

) no ale juz po bólu >>

wiec czas wolny

a dzisiaj zaraz chemia ..nio i kartka ....przynajmniej tak laseczki mówią

mam nadzieje ze to nie prawda !!na gadu bede (jesli to kogos w ogóle obchodzi )ok 16 :30 to do zobaczenia papapa pozdro dla wszystkich !!
Komentuj(8)
Lay by
vanilla.one.pl for
mizgierowny