Yeah Baby! look plis look at my |
Link :: 03.05.2005 :: 10:59
siema !
no wiec postanowilam napisac to i owo .a wiec przed wczoraj moj braciszek mial 1 komunie św.bylo suuper dostal fuul prezentow i wogule.no dosyc juz o nim teraz troszke o mnie.wczoraj bylam w pleszewie w kosciele na mszy.do domu wrocilam ok 9 00 wieczorem.
A dzisiaj nuudy.Za to w poniedzialek mam imieninki !a wyprawiam w niedziele. koncze pozdrowieniami dla : Kasiuni Bartka Agaty Jacka Jagody Agaty Marysi pauliny Agnieszki i calej wiary z komuni ( 34 to i tak rodzina ) karolina
Komentuj(1)
Link :: 03.05.2005 :: 19:16
Żałuj, że...
Nie zaczne od tematu bo musze powiedzieć, że od niedzieli byłam u babci pojechałam od razu po komunii Kristofellesa

Dzisiaj byłam na koniach i Tercja szczerze to średnio chodziło ze względu na nadmiar energiii

Teraz już o tytule
Wczoraj i przed wczoraj na 2 były młode wilki

Ale wczoraj grała w nich moja ulubiona aktorka Ania...(Młode Wilki 1/2) Zajebisty filmik.
Sorry, że tak krótko ale nie mam co pisać chyba że o tym że na urodziny od Madzi i Ani wybrałam se torbe z NICI jezd zajebista

No i że w ogóle żyć nie mogę ze względu na pewien temat... No i jeszcze na wakacje wypożycze se wszystkie filmy w których grała Mucha i je obejrze

Pozdrawiam Tercju$
Komentuj(1)
Link :: 06.05.2005 :: 17:21

Nie piszę dzisiaj noty tylko pisze o tym, że zrobiłam na onecie bloga
click!. Założyłam go tak na
Komentuj(1)
Link :: 10.05.2005 :: 17:36
Sorry
Znowu robiłam zmiany na moim
blogu, a weszło tu:!: Mam tego dosyć:( Zauważcie już zmieniłam dział 'o mnie' ... mam już bloga o sobie i Musze na którym mi zależy! więc przepraszam ale do widzenia/zobaczenia..
AM
Komentuj(1)
Link :: 15.05.2005 :: 17:09
joł !!!
Dawno juz nie pisalam bo nie bylo o czym !

ale musze napisac ze od 5 tygodni jestem wlascicielkom malutkich slodkich kociaczkow

. znalazl je krzychu ale dopiero wczoraj no wiec sa piękne i wogule .mam ich 4

. ciekawe co ja z nimi pozniej zrobie ???!!!

. A nic wiecej sie takigo nie zdarzylo poza tym ze jakis debil chce ze mna chodzic a ja to lepij nie gadac : zygac mi sie chce jak jego widze !!!! no ale to nie wazne
pozdrowionka dla wiary z my budy:d
Komentuj(8)
Lay by
vanilla.one.pl for
mizgierowny