HTML>Yeah Baby! look plis look at my

{avatar}

{dodaj_mnie}

Book

Write
Look

Linki

{linki}

o mnie: imie:Karolina lat:prawie 14;) urodzinki:31.08 imieniny:9.05 lubie:pływanie,narty, kino.... i wiele innych rzeczy:)

Favorite

{ulubieni}

Past

2025
luty
styczeń
2024
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2023
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2022
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2021
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2020
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2019
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2018
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2017
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2016
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2015
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2014
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2013
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2012
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2011
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2010
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2009
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2008
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2007
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2006
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec
luty
styczeń
2005
grudzień
listopad
październik
wrzesień
sierpień
lipiec
czerwiec
maj
kwiecień
marzec

Layout

Lay by vanilla.one.pl for mizgierowny

Yeah Baby! look plis look at my

Link :: 09.04.2005 :: 18:04
Sorry,że nie pisałyśmy ale żewny brak czasu nie pozwolił nam na aktywacje i w ogóle ales
Komentuj(0)

Link :: 13.04.2005 :: 08:37
Sorry ....

że tak dlugo nie pisałam ale nie mialam czasu .Teraz znalazlam chwile na infie,no wiec pisze .to moja pierwsza lekcja i of course musielismy miec sprawdzian .ale jkos tam poszlo .dzisiaj ne mamy w-f bo jest jaks turniej - polska -ukraina bo do naszej budy przyjechali ukraincy .jeszcze ich nie widzialam bo dzisiaj jechali do poznania .ogulnie to nuuuuuuuda i nie ma co robic !dzisiaj będe musiala przerzyc jeszcze 6 godzin lekcyjnych ! teraz to juz spadam bo nie ma o czym pisac !pozdro dla wszystkich !
Komentuj(0)

Link :: 13.04.2005 :: 15:41
i po i przed...Dni mijają jak dni a mi się nie chce nic pisać:D Wreszcie mam czasix wienc piszem. Karoline poprosiłam o biedronecke z NICIoto ona:P śliczna czo? W ogóle to Dydolfika chciałam zaprosić ale będzie się głupio czuła w "końskim" towarzuchu niem? Dobśe żem żałoba narodowa siem żewnie skończyła....Żal mi papieża i chyba brakuje mi go, ale ja niem wiezem w Boga :!: nie wyznaje żadnej reli...:? Jaoś nie mogem siem przekonać:?
Jutro ide na przełaje:wink: Ale siem zez mnie biegacz zrobił:P
pozdrawiam:*

Komentuj(1)

Link :: 24.04.2005 :: 18:58
Heyah
sorry ale zamiast na moim blogu szablon i wszystko zmieniłam tu jutro już będzie ok! sorry!
Komentuj(2)

Link :: 25.04.2005 :: 20:31
hejka !

Sorry ze tak dawno nie pisałam ale po 1 nie mam czasu , a po 2 nie mam o czym .A wiec w sobote bylam razem z agatką jagodą i julcią na drzwiach otwartych w szkole w swarzendzu :d.było troche nudno ale nienajgorzej.najlepiej było na chemi :d jak mieszalismy jakies preparaty :d.W niedziele natomiast byli u mnie goscie :d. a ja of course chora !- katar itp.a dzisiaj bylam w kosciele na mszy za dziadka i na cmentarzu.mam nadzieje ze choroba mi przejdzie do komuni krzycha (dla nie wtajemniczonych 1 maja ).

pozdro dla wszystkich pa karolcia
Komentuj(2)

Link :: 26.04.2005 :: 08:58
Hejka !

wczoraj ktos napisal ze 90 % naszych notek zaczyna sie od sorry a konczy na pozdrowieniach. a wiec od dzis będzie inaczej .dzisiaj od rana jestem w domciu.nie mam co robic wiec pisze. dzisiaj moja klasa idzie na basen a ja oczywiscie nie moge bo chora.mam 4 lekcje na szczescie wiec jesteem happy !

Ps.nie koncze pozdrowieniami tylko zycze nie szczescia ludom zlego przekroju. karolina
Komentuj(2)

Link :: 26.04.2005 :: 16:18
Oczyszczlnia ściekuf
Dzisiaj byliśmy w (*jak w tytule*). Było śmierdząco i w ogóle W szkole Ogór przesunął nam sprawdzian znowu a z godz wyh. Jasna nas zwolniła Więc pisze bo mam jakieś 10 min Ni i już lekcje zrobione i NA KOŃ Jutro jedziemy na wycieczke i wracamy o 15.30 i tak na trening bym nie pojechała a go nie ma ROZUMIECIE NIE MA oczywiście jak mnie ma nie być to NIE MA Weronika of koz ma najlepiej bo jak ona powie mamie, że jej siem nie kce to nie jedzie a my Of koz ważny trening i musimy Mam już tego doyć:/
Teraz qńcze i zapraszam na blogi:

Kaśki
Mój

No na te 2
Dzisiaj już 2 notqa
Tercju$
Komentuj(1)

Link :: 28.04.2005 :: 19:57
HeY!
W szkole było jak było Nie wtajemniczam głębiej bo bynajmniej działy się jakoby dziwaczne zjawiska Poczynając od..... kończąc na..... Nie było reli winc cinqo z zadankiem dom No ale żem przeblała Później na konie...ponownie nie wtajemniczam was f szczeguły bo nie ma co...Tercja w ogóle rowu nie kciała skakać nawet za Malwą a mnie z leksza prawie poniosło...Pisze teraz bo wcześniej byłam z tłuszczem u klasy Już nie twierdzi że jezd taka fojnieusia I w ogóle mam di zrobienia 2 hujowe projecty: angol i przyra Już niedługo siem za nie zabiorem
pozdro i boośka 4 u
Komentuj(1)

Link :: 28.04.2005 :: 20:26
nuuuda ...

...jak zawsze.Nie ma co robic nie mma o czym pisac ogolnie czad.dzisiaj w budzie bylam tylko na 1 lekcji :d bo jechalam do ortodonty
Zeby bolą jak cholera.ale mam nadzieje ze przezyje. oby !!
a jutro mam wiersz do zdania na polaka poprostu czad

no wypisalam ile moglam a teraz spadam bo juz nie mam oczym.

karolina
Komentuj(1)

Link :: 29.04.2005 :: 17:44
Wpadka?!

">
Zgłosiłam się No a dzisiaj to dowiedziałam sie że jezde--->byłam(który czas?)2 w konqrsie ortograficznym JA!? No dobra. Zwolnili nas z muzy Nie wiem czemu ale nie interesuje mnie top Na koniach bylo of koz fajniusio...lążowałam jak od zeszłego tygodnia co tydzień i ~~*Tercja*~~ zajebiście chodziła<--- w nagrode na 1,5 h poszłam z nią na BIG VERY BIG trawka i ją poczyściłam:/ of koz 2 szczotki kudłuf

I wiecie co?! stwierdziłam że będę chodzić na teatr w nowej szkole I jeszcze na studia prawdopodobnie pójdę na psychologię
I jeszcze na innym blogu będę miała zupcio szablon z Anią Muchą zrobiny przez Harnasia Dziękuję A adresu narazie nie podam To będzie tak jakby nie(oficjalnia) strona Ani Muchy
pozdrawiam:*
Tercju$
Komentuj(1)

Lay by vanilla.one.pl for mizgierowny