![]() |
Hej!!! Jak ja dawno nie pisalam ....wybaczcie!!! ![]() ![]() Ale wlasciwie to co mam pisac?? DZisiaj mialam spr z matmy...poprostu zajebiscie i tak bedzie pala ![]() ![]() A polskiego na szczescie nie mielismy wiec nie musialam recytowac bogurodzicy:/:/ POtem po lekcjach pojechalam do p-n ale tam tez nuuuudy!!! Jezu tu nic ciekawego sie nie dzieje!!!!!JUtro mam taniec zato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma o czym pisac papap!!!:* |
|
Tak napisali inni: |
23.01.2006 :: 12:20 :: env86.neoplus.adsl.tpnet.pl karolcia 1a ok no to jak chcialas daje komenta masz bardzo fajny blogasek i na prawde duzo notek i Lubisz Hilary Duff ??![]() |
22.01.2006 :: 22:08 :: enl251.neoplus.adsl.tpnet.pl porostu_rydz a moge jachac wami? |
22.01.2006 :: 22:00 :: ddn81.neoplus.adsl.tpnet.pl am hehe :D jedziemy na oboz taneczny ;> |
18.01.2006 :: 18:45 :: eox35.neoplus.adsl.tpnet.pl poprostu_rydz hehe, no bo ogulnie jest nudno, szara rzeczywistosc, taaaaa? szkola meczy, tak ogulnie. taniec, fajny jest... zza szyby ;p |
Talk.pl :: Wróć |