![]() |
pisze..... wow!!dzisiaj mielismy beznadziejna kartke z infy...a pozniej sprawddzian z chemi..ciekawe..do dupy jak wszystkie spr ...no ale teraz przechodze do znacznie ciekawszej czesci mojej notki... OD DZISIAJ MAM WAKACJE!!!!!!!!!!wreszcie sobie odpoczne!!TYDZIEN BEZ BUDY no to czekam na komenty papappa pozdrawiam wszystkich!!!! |
|
Tak napisali inni: |
19.10.2005 :: 18:10 :: avr46.internetdsl.tpnet.pl Julcia Kurde człowieku może by tak nowa nota????Spręż siem:))Pozdro i booski:** |
08.10.2005 :: 17:01 :: asa134.internetdsl.tpnet.pl Hej!!! Jak ja Ci zazdroszcze!!! Do Portugalii sobie lecisz!!! Ja zostaje w domku!!! Jedyne atrakcje ide do Plazy z wiesz kim i prawdopodobnie ide w poniedzialek odwiedzić stara bude z siora i Justynką!!! ![]() |
07.10.2005 :: 23:55 :: avr46.internetdsl.tpnet.pl Julcia Hehe nareszcie nowa nota!!!!!!!!:PPPPPPPPHehe ja tesh siem baaardzo ciesze na wakacje!Lizbona hmmmmm, a Paryż miasto zakochanych:ppppHehe nie nie ty wiesz o co loto nie?;ppp Pozdrawiam i boośki i miłych wakacyjek!!:**** |
07.10.2005 :: 20:04 :: dcn235.neoplus.adsl.tpnet.pl Agatka;* no to gratuluje:P:P i milych wakacji zycze ;*;* |
07.10.2005 :: 20:04 :: dcn235.neoplus.adsl.tpnet.pl Agatka;* no to gratuluje:P:P i milych wakacji zycze ;*;* |
Talk.pl :: Wróć |